وزيرارتباطات: فعلا منتظر افزايش سرعت نباشيد!

.

.

به وبلاگ من خوش آمدید.امید وارم مطالب مفید و همیشه بروز باشید.
ایمیل مدیر : pourtaghi1998@yahoo.com

» ارديبهشت 1394
» فروردين 1394
» اسفند 1393
» بهمن 1393
» دی 1393
» آذر 1393


» ردیابی ماشین
» حمل هوایی ماینر از چین
» لیزر دوچرخه
» هد اپ یسپلی کیلومتر روی شیشه
» جلو پنجره لیفان ایکس 60

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان علمی و آدرس pourtaghi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 11
بازدید هفته : 20
بازدید ماه : 40
بازدید کل : 4224
تعداد مطالب : 32
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1





RSS
وزيرارتباطات: فعلا منتظر افزايش سرعت نباشيد!
نویسنده ─═हई╬ ɱσɧąɱɱąđ ╬ईह═─ تاریخ ارسال شنبه 29 آذر 1393 در ساعت 16:7

به گزارش خبرنگار ايسنا، با ورود اپراتورهاي موبايل به عرصه ارائه خدمات نسل سه يا همان 3G طي ماه‌هاي گذشته در شهرهاي مختلف کاربران اينترنت موبايل از سرعتي بالاتر از قبل بهره‌مند شده‌اند اما به نظر مي‌رسد، افزايش سرعت اينترنت در کشور موضوعي نيست که به اين سادگي ميسر شود.

وزير ارتباطات در تازه‌ترين صحبت‌هاي خود درباره‌ي کيفيت ارائه‌ي خدمات اينترنتي و اختلالات شبکه اينترنت در ماه‌هاي اخير تصريح کرد: در حال حاضر موضوع اينترنت بحث مهمي است که از نظر دولت جزو نياز‌هاي زندگي بسياري از کساني است که به مشاغل مختلف مشغولند.

واعظي با اشاره به اين‌که دولت جديد در زمينه‌ي اينترنت نيز کار بزرگي را آغاز کرده که باعث شده کاربران اينترنت در سطح کشور به بيش از دو برابر افزايش پيدا کنند، گفت: در دولت جديد کاربران اينترنت چه مخابرات و شرکت‌هاي PAP از 3.5 ميليون نفر به هفت ميليون نفر ارتقاء پيدا کرده است و اگر نسل سوم اينترنت نيز شروع به کار کند اين تعداد کاربر باز هم افزايش خواهد داشت.

وي خاطر نشان کرد: در شبکه اينترنت چه به لحاظ محتوا و چه سرعت، وضعيت فعلي نسبت به گذشته قابل قياس نيست. اما معتقد نيستيم به نقطه مطلوب دست پيدا کرده‌ايم و ديگر با مشکلي در زمينه‌ي اينترنتي مواجه نيستيم.

وزير ارتباطات با اشاره به اين‌که در حال حاضر شرايط اينترنتي کشور به گونه‌اي نيست که همه بتوانند با آرامش از اينترنت استفاده کنند، افزود: در برخي شهرها و مناطق تهران اشکالاتي وجود دارد که در همين راستا شرکت ارتباطات زيرساخت، مخابرات و شرکت‌هاي PAP جلساتي را به صورت هفتگي تشکيل مي‌دهند که اين مشکلات را بررسي کنند.

البته با وجود اقدامات صورت گرفته از چندي پيش وزير ارتباطات تاکيد کرده بود که رسيدگي به وضعيت اينترنت و بهبود اين شرايط زماني بين 18 ماه تا دو سال مي‌طلبد. از سوي ديگر در برهه‌هاي زماني مختلف از سوي برخي انتقاداتي نسبت به افزايش سرعت اينترنت مطرح کردند.

با اين وجود محمود واعظي در گفت‌وگويي با ايسنا درباره اينکه آيا در داخل کشور مقاومتي در حوزه افزايش سرعت اينترنت وجود دارد،اظهار کرد: ما براي افزايش پهناي باند داخلي هيچ محدوديتي نداريم و در اين زمينه با جديت کار مي‌کنيم. در حوزه افزايش پهناي باند بين‌الملل نيز به دنبال آن هستيم که همزمان با فعاليت بر روي فيلترينگ هوشمند که از مدت‌ها پيش آغاز شده به اين مبحث رسيدگي کنيم.

وزير ارتباطات در ادامه عنوان کرد: ظرف يکماه آينده طرح فيلترينگ هوشمند آماده خواهد شد و پهناي باند بين‌الملل نيز همزمان با آن گسترش پيدا مي‌کند و ما مقدمات هر دو را آماده خواهيم کرد.

وي در پاسخ به اين سوال ايسنا که چه زماني را براي افزايش سرعت بخش خانگي پيش‌بيني مي‌کند نيز اظهار کرد: در حال حاضر امکاناتي که براي افزايش سرعت تهيه شده به مراکز دانشگاهي، تجاري و عمومي اختصاص داده خواهد شد، به عبارت ديگر در مرحله‌ي اول مراکز عمومي در اولويت هستند و طبيعي است که در مراحل بعدي بخش خانگي مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وزير ارتباطات که خود از منتقدان جدي سرعت و کيفيت اينترنت محسوب مي‌شود چندي پيش نيز افزايش سرعت اينترنت را نيازمند راه‌اندازي شبکه ملي اطلاعات دانسته و خاطرنشان کرده بود: پيش از افتتاح اين شبکه تغييري در سرعت مشترکان خانگي نخواهيم داشت.

وي تيرماه امسال در اظهارنظر ديگري درباره سرعت اينترنت اظهار کرد: باور کنيد سالهاست براي زيرساخت امور حوزه اينترنت سرمايه‌گذاري نشده است و ما در اين 10 ماه گذشته پروژه‌هايي طراحي کرده‌ايم که بايد حدود چهار هزار ميليارد تومان سرمايه‌گذاري کنيم.

حال پس از تمام اين تفاسير وزير ارتباطات در ارتباط با زمان بهبود شرايط اينترنت کشور به شبکه ملي اطلاعات و تاثير آن در بهبود سرعت اشاره و تاکيد دارد: براساس برنامه ريزي‌هاي صورت گرفته در حوزه‌هايي مانند مراکز علمي و تحقيقاتي، مراکز دانشگاهي يا اقتصادي و مواردي از اين دست برنامه‌ريزي‌هايي براي سرعت اينترنت در دستور کار قرار گرفته اما در بخش خانگي سرعت همچنان تا زمان راه اندازي شبکه ملي اطلاعات در حد فعلي باقي خواهد ماند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





.:: ::.
عناوین آخرین مطالب بلاگ من
» توابع ویژوال بیسیک
» پروژه ماشین حساب به زبان ویژوال بیسیک
» آموزش ویژوال بیسیک ۲۰۱۳ – بخش پایانی
» آموزش ویژوال بیسیک ۲۰۱۳ – بخش سوم
» آموزش ویژوال بیسیک ۲۰۱۳ – بخش دوم
» آموزش ویژوال بیسیک-Visual Basic 2013-درس اول
» ویژوال بیسیک (Visual Basic)
» ضربان قلب جایگزین رمز عبور می‌شود
» ساخت اولین لامپ جهان که وای‌فای منتشر می‌کند
» لپ تاپ های تولید شده با ویندوز ۱۰ شاید امکان نصب هیچ سیستم عامل دیگری را نداشته باشند
» پايان عمر Internet Explorer: مرورى بر حواشى اين مرورگر
» کشف آسیب پذیری که با آن می توان اکثر کامپیوترها را مورد نفوذ کامل قرار داد بیشتر بخوانید
» شبکه 5G تا پایان برنامه ششم وارد ایران می‌شود
» اطلاع‌رسانی مایکروسافت به کاربران ابری در صورت سوءاستفاده مراکز دولتی
» PL-01
» استفاده از روبات رزمی در رزمایش پیامبر اعظم2
» این بی سرنشین‌های نامرئی! مروری بر پهپادهای رادارگریز
» ارایه نخستین کارت حافظه ۲۵۶ گیگابایتی توسط لکسار
» سیرک های الکترونیکی در راه اند
» افزایش امنیت شبکه WiFi و جلوگیری از نفوذ دیگران



.:: Design By : wWw.Theme-Designer.Com ::.